Az oldal használatával elfogadja az Adatvédelmi irányelvben foglaltakat.
2023-08-31
VEGYEN RÉSZT ÖN IS A KERÜLET KÖVETKEZŐ KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAMJÁNAK MEGALKOTÁSÁBAN

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata, a törvényi kötelezettségeinek eleget téve, illetve a környezettudatos gondolkodásával összhangban, megkezdte a 2024 és 2029 között érvényes, V. Környezetvédelmi Programjának előkészítését. Kerületünk következő Környezetvédelmi Programját az önkormányzat megbízásából a Vibrocomp Kft. készíti.
A Program készítése során kiemelt cél, hogy a lakosok is minél teljesebb képet kapjanak a településük környezeti állapotáról, illetve ők maguk is megfogalmazhassák az esetleges környezeti problémáikat, környezetvédelmi célú javaslataikat.
Kérjük segítse munkánkat egy kérdőív kitöltésével, melyet IDE KATTINTVA érhet el.
A kitöltés anonim módon történik, kérjük, hogy az űrlapon személyes adatokat ne adjon meg. Az elektronikus kérdőív technológiai sajátosságai miatt az Ön által a kitöltéshez használt technikai eszköz (számítógép, tablet, mobiltelefon) azonosító adatait kezeljük. Az adatkezelésről bővebb információt kaphat az adatkezelési tájékoztatónkból.
A kérdőív kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe, a kitöltésre 2023. szeptember 14-ig van lehetőség.
Segítő együttműködését előre is köszönjük!
A környezetvédelmi programok készítéséről egyébként a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény rendelkezik. A Környezetvédelmi Program készítése lehetővé teszi a legfontosabb, helyi, környezetvédelmi problémák megfogalmazását, kezelését, megoldását. A Program elkészülte után az önkormányzat gondoskodik a Környezetvédelmi Programban foglalt feladatok végrehajtásáról, a végrehajtáshoz szükséges feltételek biztosításáról, figyelemmel kíséri a feladatok megoldását, valamint szükség szerint felülvizsgálja a Programot.

Kapcsolat
phone icon
06-1 207-0492