Az oldal használatával elfogadja az Adatvédelmi irányelvben foglaltakat.
2023-11-15
TOVÁBB FOLYTATÓDIK AZ ÁGDARÁLÁSI AKCIÓ!

A nagy népszerűségre való tekintettel Budafok-Tétény Önkormányzata továbbra is lehetőséget biztosít a kertvárosban élőknek a térítésmentes, helyben történő ágaprítás igénybevételére.

Az akcióra regisztrálni a www.komposztmester.hu weboldalon keresztül lehet, az arra kijelölt napokra.

Aki nem rendelkezik internetes hozzáféréssel a 06-20/358-1580-as telefonszámon tud regisztrálni munkanapokon 9 és 14 óra között. (Kérjük, csak abban az esetben hívják a megadott telefonszámot, amennyiben nem tudnak a weboldalon regisztrálni!)

Új ágdralálási napok:

A kerti munkák, metszések, ifjítások során keletkező tetemes zöldhulladék talajjavító anyagként hasznosítható az aprítás után. A keletkező apríték felhasználható talajtakarásra (nedvesség visszatartására), illetve komposztálásra is tökéletesen alkalmas.

Egy lakcímen egy alkalommal maximum 5 köbméter, 1 évnél nem idősebb, maximum 8 cm átmérőjű, fásszárú gally aprítására van lehetőség.

Fontos, hogy csak tiszta, szennyeződés- és egyéb zöldhulladékmentes (pl. kaszálék, lehullott lomblevél) gallyakat tud a gép feldarabolni. Az ágakat kötözőanyaggal ne kötegeljék össze!

Az apríték felhasználásáról a lakosnak kell gondoskodnia, az aprítékot a helyszínről nem szállítjuk el!

A gallyhalmot telken belül vagy közeli közterületen kell kikészíteni úgy, hogy a forgalmat ne akadályozza és minimum három kocsiállás (kb. 12 méter) szabadon maradjon a halom közelében az adott napon.

Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a regisztrációs honlapon található további információkat, hogy zökkenőmentes, gyors munkavégzéssel minél több lakosnak tudjanak segíteni a zöldhulladék feldolgozásában és a környezettudatos kertgondozásban. Amennyiben már regisztráltak, de időpontot módosítanának, kérjük, azt a fent megadott telefonszámon tegyék, nem pedig új regisztrációval!

Kapcsolat
phone icon
06-1 207-0492