Az oldal használatával elfogadja az Adatvédelmi irányelvben foglaltakat.
2023-04-14
IDÉN IS OSZT VIRÁGOT AZ ÖNKORMÁNYZAT

Az előző évekhez hasonlóan hamarosan ismét lehet egynyári virágokra regisztrálni.

lakásban élők idén 2 tálca balkonnövényta kertes házban lakók pedig 2 tálca egynyári (hagyományos és beporzóbarát) virágmixet igényelhetnek ingyen.

Jelentkezni május 3-án 9.00 órától lehet itt, a zold22.hu oldalon. Az internetkapcsolattal nem rendelkezők május 3. és 5. között 9.00-től 15.00 óráig a következő telefonszámokon kérhetnek segítséget:

A regisztráció május 5-én éjfélig, vagy a készlet erejéig tart. Amennyiben a növények elfogytak, további regisztrációt sem online, sem telefonon nem tudunk fogadni. Kérjük a jelentkezőket, hogy fokozottan figyeljenek adataik pontos megadására. Virágot kizárólag előzetesen regisztrált lakosok részére tudunk biztosítani.

Balkonvirágokból összeállított vegyes csomag tartalma: petúnia, bakopa, balkon aranya, verbéna és lobélia vegyesen, 10 tő/tálca.

Egynyári hagyományos és beporzóbarát virágokból összeállított vegyes csomag tartalma: vinka, büdöske, pistike, begónia, kakastaréj, rézvirág, dália, szarkaláb, pillangóvirág, oroszlánszáj vegyesen, 10 tő/tálca.

A balkonvirágcsomagot elsősorban lakótelepi balkonokra, erkélyekre javaslunk kiültetni. Megkérünk mindenkit, hogy a szabadföldi kertbe a másik virágcsomagot válasszák.

A virágok összetétele adott, válogatásra nincs lehetőség.

Osztási időpontok:

Május 16., kedd           9.00–18.00

           17., szerda        9.00–18.00

           18., csütörtök   9.00–18.00

            19., péntek       9.00–18.00

A virágosztás két helyszíne:

Az önkormányzat klímastratégiát és önellátást támogató tevékenységének köszönhetően a virágosztással egy időben zöldségmagcsomagot is osztunk a regisztrált lakosok részére.

A lakossági virágosztás révén a szépen beültetett virágokkal díszített kertet, utcafrontot, balkont és erkélyt nevezni lehet a „Tiszta, virágos kerületért díj” pályázatára, amelynek részleteiről szintén itt a zold22.hu weblapon és a Városházi Híradó hasábjain tájékozódhatnak.

A programok megszervezését és lebonyolítását a Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft. végzi.

Kapcsolat
phone icon
06-1 207-0492