Az oldal használatával elfogadja az Adatvédelmi irányelvben foglaltakat.
2024-05-09
Idén is lesz önkormányzati virágosztás!

Az önkormányzat célja továbbra is az, hogy közös összefogással minél több virágos kert és közterület legyen a kerületben. Igényelni lehet egynyári virágmixet ingatlanonként, vagy – társasházak esetében – balkonvirágokat lakásonként.


Regisztrálni a itt, a zold22.hu oldalon lehet május 22-én 9.00 órától – május 24-én 16.00 óráig. Internetkapcsolattal nem rendelkezők a 20/265-1316 és 06/20 265-7245 telefonszámokon regisztrálhatnak naponta 9.00 és 16.00 óra között a készlet erejéig! A virágok összetétele adott, válogatásra nincs lehetőség.


Kérjük a jelentkezőket, hogy figyeljenek adataik pontos megadására. Virágot kizárólag előzetesen regisztrált lakosok részére tudunk biztosítani.
Egynyári virágokból összeállított vegyes csomag tartalma: vinka, büdöske, pistike, begónia, kakastaréj, rézvirág, dália, szarkaláb, pillangóvirág, oroszlánszáj vegyesen.
Balkonvirágokból összeállított vegyes csomag tartalma: petúnia, bakopa, balkon aranya, verbéna és lobélia vegyesen.
A balkonvirágcsomagot elsősorban lakótelepi balkonokra, erkélyekre javaslunk kiültetni. Megkérünk mindenkit, hogy a szabadföldi kertbe a másik virágcsomagot válasszák.

Kizárólag az előzetesen regisztráltak részére az osztási időpontok:

A virágosztás két helyszíne:

A lakossági virágosztás révén a szépen beültetett virágokkal díszített kertet, utcafrontot, balkont és erkélyt nevezni lehet elismerő díjazásért és értékes nyereményekért a „Tiszta, virágos kerületért díj” pályázatára, amelynek részleteiről a zold22.hu honlapon és a Városházi Híradó hasábjain tájékozódhatnak.

Kapcsolat
phone icon
06-1 207-0492