Vegyen részt Ön is a kerület következő Környezetvédelmi Programjának megalkotásában

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata, a törvényi kötelezettségeinek eleget téve, illetve a környezettudatos gondolkodásával összhangban, megkezdte a 2024 és 2029 között érvényes, V. Környezetvédelmi Programjának előkészítését. Kerületünk következő Környezetvédelmi Programját az önkormányzat megbízásából a Vibrocomp Kft. készíti. 

A Program készítése során kiemelt cél, hogy a lakosok is minél teljesebb képet kapjanak a településük környezeti állapotáról, illetve ők maguk is megfogalmazhassák az esetleges környezeti problémáikat, környezetvédelmi célú javaslataikat.

Kérjük segítse munkánkat egy kérdőív kitöltésével, melyet IDE KATTINTVA érhet el. 
A kitöltés anonim módon történik, kérjük, hogy az űrlapon személyes adatokat ne adjon meg. Az elektronikus kérdőív technológiai sajátosságai miatt az Ön által a kitöltéshez használt technikai eszköz (számítógép, tablet, mobiltelefon) azonosító adatait kezeljük. Az adatkezelésről bővebb információt kaphat az adatkezelési tájékoztatónkból.

A kérdőív kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe, a kitöltésre 2023. szeptember 14-ig van lehetőség.

Segítő együttműködését előre is köszönjük!

A környezetvédelmi programok készítéséről egyébként a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény rendelkezik. A Környezetvédelmi Program készítése lehetővé teszi a legfontosabb, helyi, környezetvédelmi problémák megfogalmazását, kezelését, megoldását. A Program elkészülte után az önkormányzat gondoskodik a Környezetvédelmi Programban foglalt feladatok végrehajtásáról, a végrehajtáshoz szükséges feltételek biztosításáról, figyelemmel kíséri a feladatok megoldását, valamint szükség szerint felülvizsgálja a Programot.