Az oldal használatával elfogadja az Adatvédelmi irányelvben foglaltakat.
2023-02-23
BERUHÁZÁSOKKAL A MAGAS REZSISZÁMLÁK ELLEN

Egyre hosszabbak a nappalok, egyre jobban várjuk a tavaszt és a melegebb időt, azonban az energiafogyasztásra a jobb idő beköszöntével is érdemes odafigyelni. Nemcsak pénztárcánk, de a bolygónk is hálás lesz érte. Kétrészes cikksorozatunk második részében olyan kisebb és nagyobb beruházási javaslatokat szedtünk össze, melyek segítségével sok energiát takaríthatunk meg.

 

Érdemes befektetni a hosszútávú cél érdekében!

Otthonfelújítás és nyereményjáték a RenoPonttal!

Hazánk energiafogyasztásának egyharmadát a lakossági energiafelhasználás teszi ki.  A lakásállományunk kétharmada azonban energiafelhasználási szempontból korszerűtlen, megfelelő felújítással a felhasznált mennyiség akár 40-50%-a is megtakarítható lenne.

 

A RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ célja, hogy minden szükséges jogi, műszaki, illetve pénzügyi jellegű tudnivalóval ellássák az energiahatékonysági felújítást tervező érdeklődőket. Emellett cél a személyre szabott tanácsadás és a szakszerű felújításhoz szükséges szakemberek biztosítása is. A tanácsadás ráadásul jelenleg díjmentes egy Európai Uniós pályázatnak köszönhetően.

 

Budafok-Tétény közvetlen környezetében, Újbudán is található RenoPont iroda (1113, Budapest, Zsombolyai u. 4.). A Központ most egy nyereményjátékot is hirdetett a személyes vagy online tanácsadásukat igénybe vevők között. A játékról ITT találhatnak további információt. A felmerülő kérdéseiket a bejegyzésben megadott elérhetőségeken tehetik fel.

 

Február 24-én, március 9-én és március 24-én pedig „Energiahatékony épületfelújítás társasházaknak” témában hallgathatnak meg előadásokat az érdeklődő társasházkezelők, illetve közös képviselők. Az előadássorozat eseményein szakértők elemzik az energetikai felújítások műszaki, finanszírozási és jogi kérdéseit. Az eseményekről bővebben ITT olvashatnak.

Kapcsolat
phone icon
06-1 207-0492